3 ene 2010, 18:03

Парещо студено 

  Poesía » De amor
421 0 0

четири очи така студени

гледат се без жалост във нощта

две души така сломени

се събират за да посрещнат вечността

 

ръце в ръце се вплитат

устните посрещат устни

две съдби за миг се те преплитат

а тези устни толкова са вкусни

 

сладостта превзела е телата

две души превръщат се в една

ала какво решила е съдбата

ще се знае чак на сутринта

© Дориана Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??