3 янв. 2010 г., 18:03

Парещо студено 

  Поэзия » Любовная
414 0 0

четири очи така студени

гледат се без жалост във нощта

две души така сломени

се събират за да посрещнат вечността

 

ръце в ръце се вплитат

устните посрещат устни

две съдби за миг се те преплитат

а тези устни толкова са вкусни

 

сладостта превзела е телата

две души превръщат се в една

ала какво решила е съдбата

ще се знае чак на сутринта

© Дориана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??