26 jun 2008, 0:43

Патриотичен плакат 

  Poesía
526 0 5
ПАТРИОТИЧЕН ПЛАКАТ

Бяло -
саламурено сирене;
с него Хитър Петър по-силен от Великана излезе.

Зелено -
люто чушленце;
сербез харамия,
за душманите български огнена мория.

Червено - кръвено,
вкусно като живота, който отколе храни рода ни.

А ний сме като семената -
земята дълбаем,
там прераждаме телата си,
после с мъка израждаме мечтите им
и за тегобите мирски нехаем.

© Иван Братованов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??