14 ago 2010, 12:24

... пее меса... 

  Poesía
1044 0 20

                
                  ... пее меса...


Ковеш ми чувства. Бясно-хаотични.
Във границите твои да се блъскам.
До синьо нажежена от "обичам",
а мислите ми  –  диво ято гъски.

Ковеш криле. А после ги прогаряш.
Вселената остана без комети.
Лекуваш рани. Нови ми отваряш.
През буря Слънце. И със ярост светиш.

Катализа. Взриви ме. Разруши ме.
Овеществи се – диригент в процеса.
Лято си – под маската на зима.

Вятър… Във житата… Пее меса…

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??