28 may 2013, 13:20

Пейзаж 

  Poesía » Filosófica
429 0 0

             Седях безмълвен върху камъка на възрастта

и с наслада гледах как потъват

гондолите на моите желания...

Във залива на мъдростта остават да стърчат

призрачните мачти с натъжени знамена

на вече изпокъсаните идеали.

 

 

Отдавна зад гърба оставих суетата на града.

По булеварда на Надеждата изтрополиха

бежанците на ранените илюзии...

Като пясъчник на слънце -

от солта на мислите прояден -

се руша,

загледан в залеза на есента,

погребвам непокълналите чувства.

© Красимир Чернев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??