1 ago 2012, 18:52

Пейзаж 

  Poesía » De amor
746 0 11

Нарисувах море, небе и звезди
и любов - както ти ме научи.
С думи красиви, без платна и бои -
после чаках любовта да се случи.

Бои си събирах от ранни зори,
от изгрева нижех мъниста.
Редувах два тъжни, три весели дни
с цветове от дъгата лъчиста.

Морето ми даде лазура си чист
за очите ти синьо-зелени.
Картина красива на поет – маринист
нарисувах, за теб и за мене.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??