4 jul 2017, 13:43

Пейзаж 

  Poesía » Verso libre
411 0 2

Душата ми,

водно огледало –

при най-малък полъх

ще се разлюлее,

но е мараня –

лист не трепва...      

сухо дърво в монохромен пейзаж.

 

Душата ми – дълбока вода –

минорен акцент

в детайлите ѝ...

 

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??