4 июл. 2017 г., 13:43

Пейзаж 

  Поэзия » Свободный стих
399 0 2

Душата ми,

водно огледало –

при най-малък полъх

ще се разлюлее,

но е мараня –

лист не трепва...      

сухо дърво в монохромен пейзаж.

 

Душата ми – дълбока вода –

минорен акцент

в детайлите ѝ...

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??