1 mar 2011, 21:20

Пейзажно 

  Poesía » Del paisaje
903 0 0

Лудее вятърът в тополите,

а те се радват на дъжда.

Какво ли тихо си говорят,

дали за бурята, или нощта

 

и пак превиват клони, милите,

под натиска на своята съдба

и пак изпъват им се жилите

да вкусят живата вода.

 

Нека вилнее, нека свири бурята,

така каляват се сърца,

когато спре, ще бъдат повече

заради покълналите семена.

© Георги Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??