13 may 2011, 20:33

Пелин и шепа пръст 

  Poesía » Otra
682 0 5

Пиедесталът

с грохот се пропука.

А така се молех дъжд да не вали!

В краката ми се сипят

мъртви пеперуди.

Срутва се!!!

Пелинов дъжд,

като проказа

зениците гори!

Посягат

онемелите ми пръсти

с последната си вяра

отломките да задържат.

Грохотът без милост разиграва

спектакъл

с камъни

и пръст.

В очите изгорели

свети само мракът.

Сърцето - камък.

Душата е пелин и пръст.

Сред локвите

Урока си намирам -

дребната душа

живее

дори във исполински ръст.

 

© Лъки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??