17 abr 2009, 12:06  

Пепел любов 

  Poesía
555 0 2

       Очи замислени, поглед напрегнат, 

       светъл лъч проблесна и замръкна - отново късно.

       Вече няма го довчерашния непознат,

       а ти все бродиш из миналото мръсно.

 

       Луташ се, но продължаваш,

       търсиш, ала не намираш,

       желаеш, а после пак бягаш,

       някой вика, ти не чуваш.

 

       Очи напрегнати, поглед замислен,

       искра мъжди, догаря - пак е тъмно,

       а ти стоиш без отговор смислен

       и се чудиш все тъй защо е късно.

 

© Симона Войчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??