„Искаше да ме имаш в задния двор на мечтите си..." Прав е бил! Там мъжете съхраняваме най-ценните си цветя! Нейсе... запуши я...!"
/Предизвикано от коментара на wind2008(Владимир) /
Пепел от рози
Другата в мен
е при тебе.
Безвъзвратно...
Неподарените рози
посърнаха
и в пепел от рози
я превърнаха.
Сега е
в орехова черупка,
костелива от чакане.
Разбира се,
можеш да я счупиш,
но пак ще е болка.
Някой,
някъде,
някога,
бе казал -
щом можеш
да живееш
минута
без някого,
значи
си пленник
на тъжна
илюзия.
Другата в мен
оставих при тебе.
Затова
сега
на разсъмване,
двамата
ви целувам...
за сбогом...
с пепелта
от твоите рози.
In Memoriam
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados