13 sept 2012, 9:35

Пепеляшка 

  Poesía » Otra
508 1 1

Срещнах принц,

живях във замък,

всичко имах,

любовта познавах.

Достигнах дълбоки старини,

живях достойно,

но, уви -

                 събудих се,

дойдох в реалноста -

"пепеляшка"

се видях тогаз!

Ни принц, ни замък...

Само любовта остана,

но не от съня, а от кошмара!

Със болка тежка,

прободни рани

и сълзи, пълни със омрази -

към света, към всички хора,

дори към тоз, за който

днес дъха си давам.

© Галина Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??