29 feb 2020, 20:09  

Пеперуда 5 

  Poesía » De amor
359 0 0

Като сините небеса чиста,

ти душата ми превърна в храм,

но когато книгата на живота си разлистих,

аз, уви, не те открих там.

 

А аз съм нежна пеперуда,

що мечтае за любов, за пролет,

че душата ми е млада, луда

и иска на теб да кацне след полет.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??