Feb 29, 2020, 8:09 PM  

Пеперуда 5 

  Poetry » Love
360 0 0

Като сините небеса чиста,

ти душата ми превърна в храм,

но когато книгата на живота си разлистих,

аз, уви, не те открих там.

 

А аз съм нежна пеперуда,

що мечтае за любов, за пролет,

че душата ми е млада, луда

и иска на теб да кацне след полет.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??