29.02.2020 г., 20:09 ч.  

Пеперуда 5 

  Поезия » Любовна
358 0 0

Като сините небеса чиста,

ти душата ми превърна в храм,

но когато книгата на живота си разлистих,

аз, уви, не те открих там.

 

А аз съм нежна пеперуда,

що мечтае за любов, за пролет,

че душата ми е млада, луда

и иска на теб да кацне след полет.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??