14 sept 2007, 19:43

Пеперуда 

  Poesía
457 0 3

Kато пеперуда с пърхащи криле на твойто рамо аз ще кацна,
 ще ти прошепна с нежен глас "- Обичам те", а после ще отлитна...

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??