Sep 14, 2007, 7:43 PM

Пеперуда 

  Poetry
440 0 3

Kато пеперуда с пърхащи криле на твойто рамо аз ще кацна,
 ще ти прошепна с нежен глас "- Обичам те", а после ще отлитна...

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??