24 mar 2009, 10:00

Пеперудено 

  Poesía » De amor
1833 0 22

Пеперудена обич
в пеперудени стихове.
Пеперудено пишем
за пеперудени мигове.
Пеперудени погледи
в пеперудена пролет.
Летим пеперудено
с техния полет.
Пеперудени трепети
в сънища пеперудени.
Пеперудена нежност
с крила изумрудени.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??