7 dic 2007, 20:47

песен без думи 

  Poesía » De amor
1021 0 27

ще те изпея в песен

песен без думи
най-нежната
която
още не съм пяла
тиха
като въздишка
после
после камък
ще стана
както птицата бяла
дето след песента си последна
навеки заспива

теб
ще изпея
без думи

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??