Dec 7, 2007, 8:47 PM

песен без думи 

  Poetry » Love
1020 0 27

ще те изпея в песен

песен без думи
най-нежната
която
още не съм пяла
тиха
като въздишка
после
после камък
ще стана
както птицата бяла
дето след песента си последна
навеки заспива

теб
ще изпея
без думи

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??