28 feb 2021, 7:58

Песен от любов 

  Poesía » De amor
385 0 4

Славеите пеят вече, влюбени са до уши!

Те усещат пролетта е близо даже и без новини.

Славеите пеят вече за надежда от зори,

хей, огледай се, човече,  влюбен може да си ти!

Любовта е като пролет, самотата с топлина топи,

любовта, скръбта и песен раждат, сам избери с коя от тях да си!

 

 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??