28.02.2021 г., 7:58 ч.

Песен от любов 

  Поезия » Любовна
388 0 4

Славеите пеят вече, влюбени са до уши!

Те усещат пролетта е близо даже и без новини.

Славеите пеят вече за надежда от зори,

хей, огледай се, човече,  влюбен може да си ти!

Любовта е като пролет, самотата с топлина топи,

любовта, скръбта и песен раждат, сам избери с коя от тях да си!

 

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??