27 ago 2010, 22:41

Песента на сърцето 

  Poesía » De amor
1150 0 2

Още помня дъха ти, горящ до полуда,
дланите топли, целувките сладки,
премаляла от трепет и сладка възбуда,
с теб преплела снага във минутите кратки.

Още помня следите по мен от страстта ти,
запечатани в моята истинска същност,
изтъкана от нежност и плам любовта ти -
всепроникваща, пиеща, даваща всъщност.

Още помня дъха ти и в мене живееш,
бясно, тичащо слънце в кръвта ми,
запечатан си в мен и сърцето ми пее,
полудяло от обич - ти чуй песента му.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??