23 feb 2017, 11:21

Петел 

  Poesía » Para niños
2325 2 6

  Петел

 

Той е точен, жив часовник.

Движи се като чиновник.

С червен гребен на главата.

Сутрин пее зад вратата.

Пъргаво прескача тел.

Всички казват му…/петел/

 

© Елена Георгиева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

5 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??