Feb 23, 2017, 11:21 AM

Петел 

  Poetry » For kids
2327 2 6

  Петел

 

Той е точен, жив часовник.

Движи се като чиновник.

С червен гребен на главата.

Сутрин пее зад вратата.

Пъргаво прескача тел.

Всички казват му…/петел/

 

© Елена Георгиева All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

5 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??