23.02.2017 г., 11:21 ч.

Петел 

  Поезия » За деца
2308 2 6

  Петел

 

Той е точен, жив часовник.

Движи се като чиновник.

С червен гребен на главата.

Сутрин пее зад вратата.

Пъргаво прескача тел.

Всички казват му…/петел/

 

© Елена Георгиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

5 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??