Туй нещо що звуци вади
толкова вълшебни!
Нежно душата гали
със клавишите си звездни!
И нечий глас отзад се подава,
реди думи нота по нота.
Ето, че песен става
изпълва ни топлота.
А пианото не спира
танцува с гласа.
В едно се сливат
във вълшебна игра.
© Диана Дамянова Todos los derechos reservados