23.01.2024 г., 20:58 ч.

Пиано 

  Поезия » Пейзажна
83 0 0

Туй нещо що звуци вади
толкова вълшебни!
Нежно душата гали
със клавишите си звездни!

 

И нечий глас отзад се подава,
реди думи нота по нота.
Ето, че песен става
изпълва ни топлота.

 

А пианото не спира
танцува с гласа.
В едно се сливат
във вълшебна игра.

© Диана Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??