3 oct 2012, 21:53

Пиеса за влюбени 

  Poesía » De amor
778 0 8

           Пиеса  за  влюбени

 

 

       Не ни отиват дори и клишета 

       в свят, посивял до бездумие,

       бяхме с тебе Ромео и Жулиета

       от тъжна пиеса за влюбени.

       

       Мечтаех в съня си за полет,

       исках само да те открия,

       ти влезе в очите ми пролетна,

       както става с всяка стихия.

       

      Живяхме в сладко безвремие,

       жертви на прастара отрова,

       пази ни дълго от истини

       любовта, на всичко готова.

        

       Бавно мъглата се стапя...

       светът се изправя суров,

       искам още малко безвремие,

       искам още много любов.

 

© Запрян Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??