30 dic 2012, 11:26

Писане на стих 

  Poesía » Filosófica
382 0 3

Целувам дните си по буза,

откакто слънцето ги праща.

До мене сяда мойта муза

и за ръката тя ме хваща.

 

И мълком кротко ме подканя

и днеска нещо да напиша.

Перото с радост се покланя

и като живо то въздиша.

 

И аз в компанията славна

набирам смелост и куража

да почна стих със буква главна

и с него нещичко да кажа.

 

И ред по ред с една заблуда

аз стихото си днеска пиша.

Дали светът ще е в почуда,

когато сричките му диша?

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви от сърце!Желая Ви щастлива и спорна Нова година!
    Поздрави от мен!
  • Колко е хубаво, когато музата е до теб. Много мило. Поздрав
  • Eто, че дори да няма конкретна тема, пак може да се получи хубав стих.
Propuestas
: ??:??