18 may 2015, 0:24

Пиши ми... 

  Poesía » De amor
478 0 4

 

Когато вечер самотата си преглъщаш
и любовта на буци ти присяда,
викни ме, аз ще долетя да ми разкажеш,
ще ти изпия болката и ще си тръгна.

Минутите ми стават часове,
когато осъзнавам, че те няма,
забивам поглед в пустото небе,
така изпадам във забрава.

Заспивам трудно, гони ме безсъние,
и вечно ти си ми в главата,
пиши ми, моля те,  не ме оставяй,
прелиствам ти насън писмата.

Пиши ми, моля те, не ме оставяй,
чрез теб се чувствам странно жива,
пиши ми мили думи, не преставай,
бъди за мен, любов, така красива... 

 



© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви, за милите думи!
  • Искреуно и човешко стихо!Харесах, Цвети, и го оценявам!
    Поздрави от мен!!
  • Великолепно стихотворение за любовта,Цвети!
    Много ми хареса и развълнува! Бъди щастлива!
    Поздрав от сърце и спокойна вечер!
Propuestas
: ??:??