23 may 2012, 16:41

Писмо 

  Poesía » De amor
631 0 3

  Здравей.Как си?
Липсвах ли ти днес?
Все чакам да ми се обадиш
и да чуя твоя глас.
Все чакам при теб да дойда
и в рая да ме отведеш,
да сме само аз и ти,
далеч от хората зли. 
Дните бавно се нижат
и зачерквайки в календара,
броя всеки отминал ден.
И мислейки за теб,
редя поредния стихоплет
за любов, за болка голяма.
Така запълвам празните си дни,
чакайки поредната ни среща.
Но как с думи да ти опиша
колко много ми липсваш
и как тъгува моето сърце.
Как с няколко думи любовта си
към теб да опиша.
Възможно ли е това?
С поглед мил, с ласка нежна,
с целувка гореща ще те накарам
да усетиш моята любов
и в тоз момент думите са излишни.
Ако бях художник,
щях да нарисувам любовта
като слънчева жена, закичваща
нашите сърца с чудодейни цветя.
Ако бях скулптор,
щях да изваям моето сърце
и като дар да ти го подаря.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??