28 oct 2016, 20:35

Писмо 

  Poesía
402 1 4

Написах аз едно писмо...

До себеси го адресирах.

И казах си, дано е за добро!

Дано го превъзмогна и успея!?

Пак да се усмихна на света.

За любовта ми е,

и нея...

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??