12 ene 2023, 21:48

Писмо 

  Poesía » Otra
336 1 0

Животът е миг изпълнен с неволи,

а времето секундите кове,

сърцето ми не спира да се моли,

с надеждата да бъдеме добре.

 

Не знам, защо, но вярвам, че ме чуваш,

към теб отправям своето писмо,

ти дето с обич раните лекуваш,

ти дето свързваш всички ни в едно.

 

Добрите хора винаги ще страдат,

защото те са ангелския хор,

и винаги ще стават и ще падат,

в падения за срам и за позор.

 

Кажи ми само що съм на земята,

и точно тука в стария ми град,

изправен в тежък бой със сатаната,

в един напълно безпощаден свят.

 

 

© Иван Бодуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??