4 jul 2008, 9:23

Писмо 

  Poesía » Otra
617 0 14
Мило бъдеще, поздрав от мене,
днес реших да ти пиша писмо
със молба химикал да не дреме
чак до края на мойто бюро.

Със мастило света да описва,
да превръща в усмивка деня
и от всичко по много да иска,
че човек се запомня с дела.

Ще опитам в покой да не тъна,
все променлив - подобно дъга
и пред никого крак да не гъна,
щом е нужно, и прав да стоя.

Много залези искам да видя,
за да хвана във листи мига
как разказва за пролет и зима
и че аз съм участвал в това.

Скъпо минало, поздрав от мене,
ще се видим през следващ живот,
във сърцето, с частици от тебе,
ще сме цяло завинаги с Бог.

© Веселин Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??