Сълзите си - до една ще опаковам.
В плик, със марка и печат.
Щом пристигне - неразопакован,
не бъди инат.
Във него скрила съм от себе си
преливащото.
За да напои остатъка от нищото.
Във теб.
И дано сълзите ми ти проговорят!
Да станат твое второ ''Аз'' !
За да видиш за колко малко!
Невероятно!
... Копнях до сетния си час.
© Полина Todos los derechos reservados