10 nov 2024, 10:00

Писмо до Дядо Коледа 

  Poesía » Para niños
162 5 11

Дядо Коледа, реших
да ти пиша днес писмо
и избрах да бъде стих,
пълен с вяра и добро.

Искам ти да подариш
на хората добри сърца
и във миг да промениш
докрай световната съдба.

Много силно аз желая
със шейна да полетя
и във всяка детска стая
да оставя доброта.

С шейната ще ме отвлечеш
и в облаците ще се вглеждам.
Моля да ми донесеш
един голям чувал с надежда!

Усмивка светла подари
на всяко Божие дете!
На всички хора донеси
по едно добро сърце!

           ©️ Дарина Дикова, 09.11.2024 г.

© Дарина Дикова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Сядайте деца, пишете! »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??