Пиша ти, мамо, писмо.
Знам, че си горе във рая.
Знаеш писмо и четмо
и си в небето - на края.
Тука е юлският пек -
всичко от жега изгаря.
Даже във сянка човек -
жега и него измаря.
Правим молебен за дъжд.
Жизнени капки да глътнем.
Ще ни се тъй, изведнъж
в хладната дупка да хлътнем.
Искам при тебе да съм -
земния ад да забравя.
Даже със връзка салкъм
виза за там ще набавя.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
и успех в писането!
Привет от мен!