Писмо до Ромео
Стига си хленчил, драги Ромео!
Няма я твойта добра Жулиета.
Аз съм различна, не съм като нея
и към сърцето не спускам въжета.
Няма да чакам да дойдеш със коня
и за любовни сигнали съм глуха.
Ако е силна мъжката воля,
по светло на мойта врата ще почукаш.
Стига си писал романси, поеми,
те са по-силни от всяка отрова.
Ако ти стиска, ела да ме вземеш!
Ако ли не... не поглеждай балкона!
© Ив Todos los derechos reservados