Jan 29, 2011, 11:05 PM

Писмо до Ромео 

  Poetry
1104 0 11

Писмо до Ромео

 

 


Стига си хленчил, драги Ромео!

Няма я твойта добра Жулиета.

Аз съм различна, не съм като нея

и към сърцето не спускам въжета.

 

 

Няма да чакам да дойдеш със коня

и за любовни сигнали съм глуха.

Ако е силна мъжката воля,

по светло на мойта врата ще почукаш.

 

 

Стига си писал романси, поеми,

те са по-силни от всяка отрова.

Ако ти стиска, ела да ме вземеш!

Ако ли не... не поглеждай балкона!

 

 


© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??