29 jul 2010, 21:48

Писмо по вечерня 

  Poesía » De amor
930 0 20

Писмо по вечерня

 

Тази вечер ти пиша писмо –

ужасено недей ме поглежда...

Сбирам в шепата всяко листо:

късче брулена светла надежда...

 

Ти навярно не ще разбереш:                          

аз за тебе съм пак непозната...                      

С присмех див ще ме сметеш: 

„Пълнолуние!  Зяпаш Луната!”

 

Зла  метежница е вечерта!                                

Ще ръмжа, уморено ще пиша:

във душата ми камък горя

наред с тръпчивата киша...

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??