22 feb 2012, 22:02

Писък 

  Poesía » De amor
466 0 0

 

Казват, че писъкът на птиците

раздира небесата.

Но в моята душа този писък

погубва мен самата.

 

Крила разперват и ще полетят,

а ние падаме и понякога

трудно се изправяме.

 

И те чувстват болка...

И тях тъгата може да ги повали,

и само погледът им ще говори

колко ги боли.

 

Ето, погледни в моите очи

има много болка в тях, нали?

Всичко в мене  ме изгаря.

Този писък вътре в мен ме погубва бавно,

ден след ден.

© Станислава Коритарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??