23 jun 2014, 0:01

{питър скреж} 

  Poesía » Otra
500 0 0

аз съм питър скреж
от тялото ми няма помен
и тихата вълна на отчаянието
е втората природа в списъка
ми със случайности
изтривам от главата си момчета
трия го до късане на етикета
до срока им
на годност

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??