23.06.2014 г., 0:01 ч.

{питър скреж} 

  Поезия » Друга
499 0 0

аз съм питър скреж
от тялото ми няма помен
и тихата вълна на отчаянието
е втората природа в списъка
ми със случайности
изтривам от главата си момчета
трия го до късане на етикета
до срока им
на годност

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??