24 may 2008, 22:58

Пияна юлска нощ 

  Poesía
588 0 11

         Пияна юлска нощ

 

 

Редя накъсаните фрази,
мълчанието разкодирам,
и болката,
и парещата нежност...
Една пияна юлска нощ -
в душата
още пази равновесие.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??