14 nov 2019, 23:04

Плаче ми се 

  Poesía
320 0 1

Плаче ми се...

плаче ми се, Брат,

затуй че тънем

в нищета и хаос

и Бог далече е от нас

потънали сме в безпорядък.

А той, народаът наш...

кой може да му каже

защо не вземе в свойте ръце

съдбата си и пак да изгради

България, Велика и щастлива!

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??