Плаче ми се...
плаче ми се, Брат,
затуй че тънем
в нищета и хаос
и Бог далече е от нас
потънали сме в безпорядък.
А той, народаът наш...
кой може да му каже
защо не вземе в свойте ръце
съдбата си и пак да изгради
България, Велика и щастлива!
© Ангел Все права защищены