Гори в мене, шепне ми сега
красивата симфония на любовта.
Щом погледнах в твоите очи
сърцето ми бе закопчано,
на теб принадлежи.
Как да те докосна в този час,
ти си там, а аз в нас.
Пламъкът в мен силно ще гори,
ще те обичам бебе, където и да си.
© Карина Колева Todos los derechos reservados