10.06.2019 г., 8:47 ч.

Пламък 

  Поезия » Любовна
340 0 0

Гори в мене, шепне ми сега

красивата симфония на любовта.

Щом погледнах в твоите очи

сърцето ми бе закопчано,

на теб принадлежи.

Как да те докосна в този час,

ти си там, а аз в нас.

Пламъкът в мен силно ще гори,

ще те обичам бебе, където и да си.

© Карина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??